Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


PREMIERAJÁNDÉK - bohózat két részben - A Thália Színház előadása

PREMIERAJÁNDÉK - bohózat két részben - A Thália Színház előadása

Az Oscar Wilde-komédia exkluzív, színházi kulisszák mögé is betekintő, felhőtlenül kacagtató változata a Jászai-díjas Csányi Sándor, Schell Judit és a Thália Színház sztárszínészei közreműködésével!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 23. hétfő, 20:30

A Thália színészei eljátsszák Oscar Wilde Lady Windermere legyezője című vígjátékát. És a teljes próbafolyamatot. És önmagukat. És egymást. Minden, amin Ön nevet, és amin ők nevetnek – és ami a jelenlévő rendezőt, Csányi Sándort ihleti és bolondítja.

A Thália Színház A hőstenor című produkcióval megkezdett színházi témájú előadássorozatának legújabb darabja a nézők szeme láttára jut el az asztalra tett példánytól a tapsig. Csak Önöknek, csak ma este: kizárólag a legmulatságosabb pillanatok és a legigazabb érzelmek – és mindez a Thália sztárjainak tolmácsolásában!

Esőnap: július 24.
Az előadásra vonatkozó esőszabályzatot itt tekintheti meg.

Az előadás hossza (egy szünettel): 130 percKérjük Önöket, hogy a megvásárolt belépőjegyeket az előadás végéig minden esetben szíveskedjenek megőrizni!

Április 15-ig kedvezményes elővásárlási jegyárak! Bővebb információ a kedvezményes jegyvásárlásról ide kattintva olvasható.

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!