Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Piramis évek - Volt egyszer egy IFI-PARK

Piramis évek - Volt egyszer egy IFI-PARK

A Várkert Bazárban 1961 és 1984 között működött a korszak egyik szimbolumává vált Budai Ifjúsági Park, vagyi az Ifipark. A legendássá vált szabadtéri szórakozóhely felejthetetlen koncertek, beszélgetések és ismerkedések tanúja volt. A nyári koncertsorozat ezekre az időkre emlékeztetnek minket.

Június 15.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 15. csütörtök, 20:00

A Piramis a 70-es évek második felének, a 80-as évek elejének hihetetlenül népszerű rock zenekara volt, a kor könnyűzenei életének kínosan magasba ívelő üstököse. A dalok nagy részét ma is kívülről fújja és rendületlenül imádja több generáció; felelevenítésük az eredeti énekhangon és az egykori dinamikával nemcsak a régi rajongóknak kínál szenzációs élményt, de ínyencség lehet minden zenebarát számára. Mert a múlt és a régi lázak megidézésén túl világszínvonalú mai zenét ígér a koncertsorozat, amire bőven elég garanciát jelent a formáció szakmai tapasztalata, hitelessége, lelkes odaadása.

A tervezett koncertek hangsúlyos zenei célkitűzése, hogy a PIRAMIS dalok a lehetőségekhez képest eredeti formában, a régi hangkép iránti maximális hűséggel szólaljanak meg. A két zenei Ikon,Révész Sándor és Závodi János fiatal tehetséges „szövetségesekkel”lép színpadra. HORVÁTH ÁKOS- gitár- vokál, NAGY GERGŐ- gitár, MEGYASZAY ISTVÁN- Megya- basszus, DELOV JÁVOR- dob.

Kapu nyitás: 18:30

Esőnap nincs.

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Rendezvény szervezője legkésőbb az előadás napján 15.00 óráig awww.varkertbazar.huhonlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Rendezvény szervezője az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. A Rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja, valamint megkezdésével, illetve a már megkezdett folytatásával 20 percet várhat. Amennyiben rossz idő miatt az előadás 35 perc után félbeszakad, a koncert megtartottnak tekintendő.

Ajánlatunk


A CRESCENDO MUSIC MANAGEMENT™ BEMUTATJA: ÓPERENCIÁN TÚL MESE • MUSICAL • KONCERT

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ajánló


A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még…

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!