Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Pingvinek vándorlása 2

Pingvinek vándorlása 2

L'empereur
francia dokumentumfilm, 82 perc, 2017
magyar nyelven
Korhatár nélkül megtekinthető

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 8. hétfő, 13:15

Rendező: Luc Jacquet

Forgatókönyvíró: Luc Jacquet
Operatőr: Jérôme Bouvier Luc Jacquet Laurent Chalet Jérôme Maison Yanick Gentil
Zene: Cyrille Aufort

A világsikert arató és Oscar-díjat nyerő Pingvinek vándorlásának most elkészült a folytatása. Meghatározó pillanat, amikor a fiatal pingvin először kel útra, hogy a többi társához hasonlóan ő is kövesse azt a titokzatos hívást, ami miatt az állatok minden télen elindulnak egy ismeretlen táj felé. A Pingvinek vándorlása 2. ennek a fiatal állatnak az első lépéseit követi nyomon, egy hosszú és lenyűgöző út során. A páratlan szépségű alkotás fantasztikus felvételek során próbálja meg bemutatni kétségeit, félelmeit, s azokat a kihívásokat, amikkel a pingvinnek vándorlása során szembe kell néznie. Egyetlen pingvin sorsán keresztül ismerhetjük meg azt az erőteljes és titokzatos ösztönt, ami megadja ezeknek a rendkívüli állatoknak a túlélés esélyét. Mindeközben varázslatos képek segítik a nézőt abban, hogy minél jobban megismerhesse az antarktiszi császárpingvinek elszigetelt világát.

Bemutató dátuma: 2017.04.13.

Forgalmazó: Vertigo Média

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!