Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


PénteK13 – Veres Mónika – NIKA és Zenekara Sztárvendég: Singh Viki

PénteK13 – Veres Mónika – NIKA és Zenekara Sztárvendég: Singh Viki

PénteK13-Z13
Veres Mónika – NIKA és Zenekara
Sztárvendég: Singh Viki

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 27. péntek, 19:00

Négy évesen már a Magyar Rádió szignálját énekelte, tagja volt az Operaház gyermekkórusának, sőt még a tizenötöt sem töltötte be, mikor megnyerte első díját egy külföldi fesztiválon. Azóta a Fonogram díjtól az Emerton díjig majd' minden fontosabb elismeréssel megjutalmazták, színpadra lépett az ország legnevesebb zenészeivel, és több száz slágerhez kölcsönözte a hangját vokalistaként. Az elmúlt években igazi dívaként aratja sikereit, saját zenekarával koncertezik, sőt ez alkalommal Singh Viki barát- és kolléganője is emeli koncertje fényét.

Belépődíj: Elővételben: felnőtteknek 2200 Ft, diákoknak, nyugdíjasoknak 1800 Ft,
A program napján egységesen: 2600 Ft
XIII. Kerületi Kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából.
A kedvezmények nem összevonhatóak!
Jegyek a helyszínen vagy a kult13.jegy.hu internetes oldalon válthatók.
Helyszín: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be: férjhez ment.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!