Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Osztrák-Magyar Acappella
2

Osztrák-Magyar Acappella

Osztrák-Magyar Acappella: Sixtones vs. Aspiro (AT)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 21. péntek, 20:00

Az acappella többszólamú énekelt zene, mindenféle hangszerkíséret nélkül, csak az emberi hangot használva. A műfaj szeretete hozta össze a két együttest, a budapesti Sixtones-t és a bécsi Aspiro-t, akik tavaly nyáron barátkoztak össze Grazban, Európa egyik legrangosabb acappella versenyén, a „Vokal.Total”-on.

Mindkét együttes a szabadságot találta meg az acappellában, szeretnek kísérletezni a műfajokkal. A hat fiatal osztrák énekes repertoárján megtalálható a jazz-standardektől a mai modern popslágerekig majdnem minden, és a magyar fiúk koncertjein is hallható általában Avicii és Queen is a 20-as évekbeli sanzonok mellett.

A koncert az NKA támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!