Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Operett Gála,Budafoki Pincejárat

Operett Gála,Budafoki Pincejárat

A Budafoki Pincejárat egy rendhagyó zenés utazásra invitálja az operett szerelmeseit. Kitűnő énekhangok tolmácsolásában, zenekari kísérettel olyan felejthetetlen slágerek csendülnek fel, mint a Pesti nők, Egy asszony illata, Rózsalevél, Hajmási Péter, Pacsirta, A csitári hegyek alatt, Monty csárdás.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 4. szombat, 19:30

A magyar operett szerzőinek örökérvényű, csodálatos melódiái meghódították a világot, és ezt teszik most itt Budafokon is, az operettvilág fiatal sztárjainak előadásában. A koncert további érdekessége Horváth Elemér "Emi" hegedűművész és Horváth Péter zongoraművész kettőse. A két virtuóz zenei kísérete és önálló kompozíciói teszik igazán felejthetetlenné az estét! Mivel a program az egyik legismertebb budafoki borászat pincéjében kerül bemutatásra, nem maradhat el  a 3 tételes borkóstoló sem Katona Borház jóvoltából. Legyen Ön is részese ennek a nagyszerű élménynek!

Szereplők: Köllő Babett, Mádi Piroska,Buch Tibor

A jegyár magában foglalja a 3 tételes borkóstolót.

 

Ajánlatunk


A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!