Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Nulladik Óra
2

Nulladik Óra

Hétfő hajnali impróreggeli kávéval, péksüteménnyel és sok-sok nevetéssel. Vagy olyan vagány, hogy felkelj?

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 4. hétfő, 7:00


Ha igen, mi garantáltan feltöltünk. Ne hagyd, hogy tovább nyomasszanak a hétfői meetingek, leadások, pályázatok, táblázatok, grafikonok, tárgyalások, beszámolók, szerződések, portfoliók, revíziók és egyéb kedélyrombolók. Indítsd a hetet nevetéssel!

A Nulladik Óra a Momentán hajnali impróshowja, hétfő reggelenként 7-8-ig.
Pörgős jelenetek, váratlan megoldások, hihetetlen karakterek, szívbemarkoló dalok. Mindez improvizálva, az ébredező közönség ötletei alapján.

Gyere el munka előtt és alapozd meg a heted: a jegy és a heti nevetésbevitel mellé kávét és péksüteményt is kapsz ajándékba!

Nulladik Óra. Jól kezdődik.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!