Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


NT LIVE William Shakespeare: Hamlet

NT LIVE William Shakespeare: Hamlet

National Theatre Live: Hamlet

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 3. csütörtök, 19:00

William Shakespeare klasszikus tragédiája ezúttal a National Theatre rég várt előadásában elevenedik meg, a főszerepben pedig a Kódjátszmából, vagy épp az Urániában is nagy sikerrel játszott Frankenstein című előadásból is ismert Benedict Cumberbutch-t láthatjuk. 

Amint egy ország a közelgő háborúra fegyverkezik, ezel egy időben egy család darabokra hullik. Hamlet apja halálát kényszerül megbosszulni, de a feladat megbénítja, s ebben az elkeserítően behatárolt helyzetben növekvő indulata, lázadása nem csupán épelméjűségét, de az ország jövőjét is veszélybe sodorja.

Rendező: Lindsey Turner

Szereplők:

Benedict Cumberbutch (Hamlet)
Anastasia Hille (Gertude)
Ciarán Hinds (Claudius)
Sian Brooke (Ophelia)
Leo Bill (Horatio)

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a klasszikus balettet flamencóval és afro-kubai stílusokkal ötvözi. Raul Reinoso SATORI című darabjában a spirituális megvilágosodáshoz vezető, belső utazásra hív, amelynek során rátalálhatunk a bennünk lakozó igazságra, szépségre és fényre.

Ajánló


Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!