Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


NT Live - W. Shakespeare: Vízkereszt, vagy amit akartok

NT Live - W. Shakespeare: Vízkereszt, vagy amit akartok

Malvolia szerepében Tamsin Greiget láthatjuk Shakespeare klasszikus “szerepcserés” komédiájában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 6. szombat, 19:00

A hajótörést szenvedett Viola partot ér, de ikertestvérének, Sebastiannak nyoma vész. A lány elszántan indul útnak, hogy felfedezze az ismeretlen vidéket, ahol egyedül kell boldogulnia. Az álruhák és viszonzatlan szerelmek kavalkádja pedig még csak most kezdődik.

Olivia grófnő és Orsino herceg udvara körül is minden csupa szenvedély. Még Olivia becsületes házvezetőnője, Malvolia is szerelmi mámorban úszik. Ahol a szívek tápláléka a zene, és senki sem annak látszik, aki valójában, ott bármi megtörténhet.

A fergeteges előadás rendezője Simon Godwin (NT Live: Ember és Felsőbbrendű ember, NT Live: The Beaux’ Stratagem), a magából kifordult Malvolio szerepét Tamsin Greig (Péntek esti vacsora, Black Books, Sikersorozat) alakítja. A további szerepekben is remek színészek láthatók: Daniel Rigby (Flowers, Jericho), Tamara Lawrence (Undercover), Doon Mackichan (Majmold a muffot) és Daniel Ezra (The Missing, Undercover).

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!