Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Náray Erika vendége: Varró Dániel / JAZZRAJONGÓK

Náray Erika vendége: Varró Dániel / JAZZRAJONGÓK

Varró Dániel nevére mindenki felkapja a fejét, gyerek és felnőtt egyaránt. Hiszen ki ne ismerné frappáns, kellemesen egyszerű vagy mélyen elgondolkodtató verseit? A kortárs magyar költészet egyik meghatározó alakja ő, akinek munkáival színházak műsorán, folyóiratok oldalain is találkozhatunk.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 24. csütörtök, 20:00

A József Attila-díjas költőt - és persze kedvenc jazzmuzsikáit - Náray Erika segítségével ismerheti meg közelebbről a Jazzrajongók közönsége.

A nézőket, akik 18.00 órától érkezési sorrendben foglalhatják el helyüket, a Bohém Étterem üdvözlőitallal várja, a koncert előtt és után pedig vacsorázási lehetőséget biztosít számukra.

Közreműködők:

Náray Erika: ének
Juhász Attila: zongora
Frey György: basszusgitár
Berdisz Tamás: dob

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!