Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Náray Erika vendége: Ónodi Eszter színésznő / Jazzrajongók

Náray Erika vendége: Ónodi Eszter színésznő / Jazzrajongók

Náray Erika vendége: Ónodi Eszter színésznő

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 27. csütörtök, 20:00

A Müpa sorozatában Náray Erika színésznő és jazzénekesnő - amellett, hogy alkalmanként egy-egy dalt maga is elénekel - olyan művészvendégeivel beszélget, akiknek közös vonásuk, hogy jazzrajongók. Ónodi Eszter főiskolás kora óta a Katona József Színház tagja, és egy kis túlzással azt mondhatjuk, hogy nincs magyar film nélküle. Mindemellett egy tízéves kisfiú boldog anyukája. Az ilyen emberre szoktuk azt mondani: neki bejött az élet. Ezen az estén kiderül, hogy valóban minden ennyire kerek-e Eszter körül.

A nézőket, akik 18.00 órától érkezési sorrendben foglalhatják el helyüket, a Bohém Étterem üdvözlőitallal várja, a koncert előtt és után pedig vacsorázási lehetőséget biztosít számukra.


Rendező: Müpa

Ajánlatunk


A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

Ajánló


Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!