Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Náray Erika vendége: Hirtling István színművész / JAZZRAJONGÓK

Náray Erika vendége: Hirtling István színművész / JAZZRAJONGÓK

Magyar vándor, Üvegtigris 3., A hídember, Tüskevár, Megdönteni Hajnal Tímeát - legalább egyet biztosan mindenki látott a felsorolt filmek közül. „Közös nevezőjük” az elmúlt három évtized magyar színjátszásának egyik meghatározó alakja, Hirtling István szereplése.



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 25. csütörtök, 20:00

A Jazzrajongók sorozatban Náray Erika színésznő és jazzénekesnő olyan művészvendégekkel beszélget, akik lelkesednek az elmúlt százhúsz év egyik uralkodó könnyűzenei stílusáért, a jazzért. A Jászai Mari-díjas, Érdemes művész Hirtling István ritkán nyilatkozik a hivatásától eltérő témáról, ezért is lesz igazán különleges ez az este. Megtudhatjuk, hogy a basszusgitár, a szaxofon vagy a dob áll közelebb hozzá, vagy hogy mely szólisták és zeneszerzők számait hallgatja (netán játssza?) szívesen. A kedvencek zenéi el is hangzanak majd az est háziasszonya és a Berdisz Tamás által vezetett zenekar előadásában.
Ahogyan az egy kötetlen hangulatú, vacsora melletti társalgásnál lenni szokott, a beszélgetőpartnerek más témákra is áteveznek majd. Szó esik például arról, hogyan él egy sokat foglalkoztatott színész példás harmóniában kétgyermekes családjával, vagy hogy milyen budapesti színházak után Székesfehérváron dolgoznia.

A nézőket, akik 18.00 órától érkezési sorrendben foglalhatják el helyüket, a Bohém Étterem üdvözlőitallal várja, a koncert előtt és után pedig vacsorázási lehetőséget biztosít számukra.

Közreműködők:

Náray Erika: ének
Juhász Attila: zongora
Frey György: basszusgitár
Berdisz Tamás: dob

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

zenés játék két részben

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!