Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Náray Erika vendége: Grecsó Krisztián író / Jazzrajongók

Náray Erika vendége: Grecsó Krisztián író / Jazzrajongók

A Müpa sorozatában Náray Erika színésznő és jazzénekesnő amellett, hogy alkalmanként két-három dalt maga is elénekel, olyan művészvendégeivel beszélget, akiknek közös vonásuk, hogy jazzrajongók. A negyvenegy esztendős, sikeres és elismert író, Grecsó Krisztián kisvárosi környezetben, Szegváron nőtt fel, majd Szegeden szerzett diplomát.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 9. csütörtök, 20:00

Szerkesztette a Bárka folyóiratot, dolgozott a Nők Lapjánál, 2009 óta az Élet és Irodalom munkatársa. Első nagy sikerét Pletykaanyu című novelláskötetével (2001) aratta, amelyet számos nagy sikert aratott mű követett.
Pontosan egy évvel a Szabó T. Anna-Dragomán György házaspár után ezen az esten tehát újra egy szépíró beszél a jazzhez fűződő kapcsolatáról, kedvenc stílusairól és előadóiról.

A nézőket, akik 18.00 órától érkezési sorrendben foglalhatják el helyüket, a Bohém Étterem üdvözlőitallal várja, a koncert előtt és után pedig vacsorázási lehetőséget biztosít számukra.

Közreműködők:

Náray Erika: ének
Juhász Attila: zongora
Frey György. basszusgitár
Berdisz Tamás: dob

Ajánlatunk


RUMINI Ferrit-szigeten Zenés mesejáték Négy éves kortól ajánljuk! A Pesti Művész Színház- Fogi Színház előadása

Egy fogadóban vagyunk, ahol a fogadósné miatt lakik ott egy gazdag és egy szegény gróf, egymással vetekednek a nő szerelméért. Mindketten megvetik a fiatalabb nőket, csak az érett asszonyt szeretik. Érkezik egy Lovag, aki semmire sem tartja a nőket. Mirandolinát felbosszantja ez a nőgyűlölet, és elhatározza, magába bolondítja a férfit. Ehhez segítségül vesz két állástalan színésznőt, hogy megtréfálja a grófokat és a lovagot, ezzel elindul az őrület.

Milyen szerepet játszik az életünkben az alkohol? A 1,5 ezrelék különleges alkotófolyamatból születik, a valóságból építkezik a közösségi színház és a részvételi film kutatómódszereivel. Miért iszunk? Mikor iszunk? Mit fed el, és mit hoz a felszínre az alkohol? Miként tabusítjuk ezt a témát a magyar társadalomban?  Professzionális színészek helyett hétköznapi emberek állnak a színpadon, a személyes történeteiket osztják meg. Így vizsgáljuk velük közösen az alkoholfogyasztás különböző aspektusait és dilemmáit, nyomába eredünk azoknak a hiányoknak, melyek mögötte húzódnak. 

Ajánló


A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Improvizációs játék önmagunkról Ízelítő kapcsolataink hétköznapjaiból.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!