Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


MP5 / Teho Teardo (I): Phantasmagorica

MP5 / Teho Teardo (I): Phantasmagorica

MP5 / Teho Teardo (I): Phantasmagorica
zene kép - Az XXS-programsorozatban

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 21. szombat, 20:30

Zene, képek és sötétség fuzionál 25 percre. Fantáziavilág, amely a tudatalattira koncentrál. Két olasz művész, egyikük meghatározza a teret és a mozgóképet, másikuk adja a zenét. Fantazmagória.

MP5 fekete-fehér rajzai elevenednek meg a legkülönbözőbb animációs technikák révén. A látvány mozgatóerejét, dramaturgiáját azonban Teho Teardo élőzenéje irányítja és szabja meg. Mint egy igazi fantazmagóriában, a néző belecsöppen egy egyszerre játékos és félelmetes világba, egyszerre érezhet félelmet és meglepődést.
 
Design és animáció: MP5
Zene: Teho Teardo
Rendező asszisztens: Jacopo  Gonzales
Montázs és a videó: Simone Palma
Producer.: Short Theatre (Róma)  a SOURCE projekt keretében

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!