Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Mozaik
2

Mozaik

Személyes történetek, fordulatos jelenetek, játék, humor, izgalom. Imprós kaland, ahol kiderül: minden mindennel összefügg.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 12. szombat, 19:00


Azt hiszed, véletlen, hogy tegnap egy száz éve nem látott ismerősöd jött veled szembe? Vagy hogy ma öt perccel tovább maradtál bent a munkahelyeden? Merő véletlen, hogy szórakozottságból rossz buszra szálltál? Vagy hogy az az sms félrement a múltkor? Talán az is véletlen, hogy éppen ezt az előadásajánlót olvasod?

Vagy lehet, hogy van valami összefüggés a dolgok mélyén…
Hogy mindennek mindenhez köze van…
És hogy nincsenek véletlenek…

A Mozaik egy olyan improvizált előadás, ahol semmi sincs előre megírva, de menet közben minden gesztusnak, minden kimondott és kimondatlan szónak szerepe lehet. A kiindulópont – mint mindig – a nézők ötlete. Kacskaringós jelenetek, láthatatlan szálak, visszatérő motívumok. Egy előadás, ahol nemcsak a játszók kombinálnak, hanem a nézők is.

Vajon az este alatt összeáll a kép?
A megfejtés a Te kezedben van.

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!