Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Mozaik
2

Mozaik

Személyes történetek, fordulatos jelenetek, játék, humor, izgalom. Imprós kaland, ahol kiderül: minden mindennel összefügg.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 12. szombat, 19:00


Azt hiszed, véletlen, hogy tegnap egy száz éve nem látott ismerősöd jött veled szembe? Vagy hogy ma öt perccel tovább maradtál bent a munkahelyeden? Merő véletlen, hogy szórakozottságból rossz buszra szálltál? Vagy hogy az az sms félrement a múltkor? Talán az is véletlen, hogy éppen ezt az előadásajánlót olvasod?

Vagy lehet, hogy van valami összefüggés a dolgok mélyén…
Hogy mindennek mindenhez köze van…
És hogy nincsenek véletlenek…

A Mozaik egy olyan improvizált előadás, ahol semmi sincs előre megírva, de menet közben minden gesztusnak, minden kimondott és kimondatlan szónak szerepe lehet. A kiindulópont – mint mindig – a nézők ötlete. Kacskaringós jelenetek, láthatatlan szálak, visszatérő motívumok. Egy előadás, ahol nemcsak a játszók kombinálnak, hanem a nézők is.

Vajon az este alatt összeáll a kép?
A megfejtés a Te kezedben van.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!