Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Morgan James - Reckless Abandon World

Morgan James - Reckless Abandon World

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 12. kedd, 19:30

Morgan James először az Akvárium Klub színpadán!

Második albumán, a Reckless Abandonon Morgan James fantasztikusan fúzionálja a popot a funkkal és az R&B-vel, mindezt klasszikus megközelítésből. A lemezen 12 csodálatos dal hallható, melyeket a szabadság és a határok feszegetése köt össze. A dalokat James közösen írta Los Angelesről Nashville-en át New Yorkig elismert dalszerzőkkel.

A Reckless Abandon James bemutatkozó lemezének folytatása. Saját anyagai mellett számtalan színházi és konceptuális lemezen is hallható varázslatos hangja. Élőben Budapesten pedig decemer 12-én lesz hallható, hiszen a Reckless Abandon lemezbemutató turné keretében hozzánk is ellátogat a gyönyörű énekesnő és az Akvárium Klub NagyHalljában is bemutatja albumát!

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!