Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Möntör Máté és Oláh Krisztián születésnapi koncertje

Möntör Máté és Oláh Krisztián születésnapi koncertje

Kettejük ismeretsége a Zeneakadémia Jazz Tanszakához fűződik. Közös születésnapjuk alkalmából december 12-én ünnepi duókoncerttel örvendeztetik meg a hallgatóságot a K11 Művészeti és Kulturális Központban. A koncert repertoárját jazz standardek, valamint saját szerzemények alkotják.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 12. kedd, 20:30

Oláh Krisztián fiatal kora ellenére meghatározó szerepet játszik a magyar jazzéletben. 2015-ben a Montreux-i Jazz Fesztivál zongoraversenyén III. helyezett lett. Ugyanebben az évben elnyerte a Creative Art díjat, a Junior Prima díjat és az év jazz zenésze díjat is. 2017-ben diplomázott a Zeneakadémia jazz-tanszakán, Binder Károly növendékeként. Saját zenekarát Oláh Krisztián Trio néven vezeti Schildkraut Vilmos és Serei Dániel társaságában. Egyedi stílusuknak, eredeti szerzeményeiknek, valamint zenei kvalitásaiknak köszönhetően kiemelkedő sikereket érnek el.

Möntör Máté a Snétberger Zenei Tehetség Központ egykori diákja, jelenleg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem mesterszakos hallgatója, a Nemzeti Tehetség Program, valamint a Klebelsberg Intézet ösztöndíjasa. Gitárjátékát egyaránt inspirálja a modern jazz és a klasszikus zene. Éppúgy találkozhatunk vele kortárs-zenét játszó hammond orgona trió keretei között, mint ahogy mainstream-jazz koncerteken, vagy épp színházi előadások és pop-rock produkciók session zenészeként.


Jegyek: elővételben 500 Ft, helyszínen 800 Ft

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!