Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Moment's Notice Trio - Jazz itt!

Moment's Notice Trio - Jazz itt!

Jazz itt!
Moment’s Notice Trio

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 20. péntek, 19:00

Moment’s Notice Trio: ifj. Kurtág György (elektronikus hangszerek); Lukács Miklós (cimbalom); Gőz László (harsona, basszustrombita, kagylók)

A Kurtág–Lukács–Gőz trió zenei stílusa a három egyedi művész találkozásából jön létre, összetett képet adva napjaink zenevilágáról, mely csak az adott helyen és időben létezik. John Cage úgy vélte, hogy a kortárs zene akkor születik meg, amikor közönség előtt szólal meg, csak a jelenben él, majd a következő pillanatban megszűnik kortárs lenni, azonnal a múlt részévé válik. A három zenész stílusukban és zenefelfogásukban ugyan különböznek egymástól, de mindnyájan 21. századi jazzre, az európai klasszikus, kortárs és elektronikus zenére támaszkodnak, azokra a nyelvekre, melyeket mesteri szinten művelnek.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Ajánló


Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!