Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Móka Miki és barátai

Móka Miki és barátai

Játék gyerekeknek, retró felnőtteknek. A Hatszín Teátrum előadása.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 10. szombat, 16:00

„Jóska, Sára, Tercsi, Fercsi, Kata, Klára s valahány név a naptárba: tárul Miki mókatára.”
A Zsebtévé szereplőivel most egy múltidéző, retró előadásban újra találkozhatnak a nézők. A szereplők a kornak megfelelően lakmározzák a Boci csokit és a Piros Mogyoróst, isszák a Márka meggyet és a Traubisodát, miközben a kor zenéi teszik igazán nosztalgikussá az előadást. Amíg a gyerekek felhőtlenül szórakoznak, a szülők visszakapnak egy kicsit a gyerekkorból, ha csak egy órára is.
Móka Miki – Kalmár Gergely, Versmondó lány, Tévébemondó néni – Fábián Nikolett, Hiszékeny úr – Dióssi Gábor, Hakapeszi Maki, Furfangos Frigyes, Takács Bálint – Pille Tamás. Díszlet: Szabó Gábor. Jelmez: Győre Gabi
Rendezte: Pille Tamás

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!