Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Minden eladó (Wszystko na sprzedaż, 1968) - MÜPAMOZI

Minden eladó (Wszystko na sprzedaż, 1968) - MÜPAMOZI

Minden eladó - lengyel nyelven, magyar felirattal

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 27. hétfő, 19:00

1967-ben vonatbalesetben meghalt Zbigniew Cybulski. A színész 39 éves volt. Ebben a filmében Andrzej Wajda neki állít emléket. Vagy ki tudja… Hiszen Cybulski nem csupán Wajda kedvelt színésze volt, hanem ikon. Ugyanúgy, mint James Dean vagy a francia új hullám kiemelkedő színészei. Az új nemzedék megtestesítői. A történet szerint a befutott rendező a színész legendáját szeretné filmre vinni, s ehhez új sztárt találni. Senki ne számítson életrajzi filmre. A Minden eladó sokkal személyesebb. Önvallomás iróniával és öniróniával átszőve. Amúgy pedig a sztár megszületik a szemünk előtt. Daniel Olbrychskinek hívják.

A sorozat a Lengyel Intézet Budapest együttműködésével valósul meg.

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!