Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Mianyánk

Mianyánk

Az előadást a Mu Színházban mutattuk be 2015 októberében, felnőtteknek. 2016 januárjától középiskolákban játsszuk, komplex színházi nevelési foglalkozás keretében. Az előadás mindkét formájában teljes értékű. Az előadás hossza 70 perc, amit rövid szünet után egy 45 perces feldolgozó foglalkozás követ.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 29. hétfő, 19:00

Előadásunk középpontjában egy családi titok áll, amely évtizedek óta átszövi, beborítja és mérgezi egy egész család életét. A titok kiderül, de vajon megváltozik-e ettől bármi is, vagy minden marad a régiben? Képes-e szembe nézni a múlttal anya és lánya, vagy folytatódik tovább az elhallgatás, hiszen az igazság túl félelmetes és fájdalmas.

ANYA              Én mindig jót akartam! Mindent megtettem, amit tudtam, tőlem ennyi tellett!

LÁNY               Hazudtál!

ANYA              Nem értem, mi lett volna jobb, ha ezt tudod? Mi lett volna más?

LÁNY               Minden más lett volna.

 
A Bohócok a Láthatáron Csoport 2010-ben alakult azzal a céllal, hogy gyerek-és ifjúsági előadásokkal, drámapedagógiai programokkal és közösségi/fórumszínházi projektekkel gazdagítsa Magyarország hátrányos helyzetű társadalmi csoportjainak kulturális életét. A csoport célja a figyelem ráirányítása akut társadalmi problémákra, ezáltal növelve a szolidaritást és az érzékenységet egymás iránt egyéni is közösségi szinten is.

Feuer Yvette színész és drámapedagógus, a Bohócok a Láthatáron Csoport alapítója és művészeti vezetője. Több független társulattal dolgozott (Arvisura, Szkéné, Krétakör, Merlin, PanoDráma, Manna és Karaván Színház), 2001 és 2008 közt az Egyesült Államokban szerzett színházi mesterdiplomát és drámapedagógiai  tapasztalatot. 2010-ben alapította a Bohócok a Láthatáron Csoportot.

Romankovics Edit, színész, drámatanár, rendező. A Kerekasztal Színházi Nevelési Központ és a Káva Kulturális Műhely alapító tagja. Több mint húsz éve a színházi nevelés területén tevékenykedik, gyakorlati és elméleti munkája során azt kutatja, mi a dráma és miért van szükségünk rá.   

Támogatók: NKA

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!