Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Mi a baj? Semmi!!! - Tóth Edu és Ceglédi Zoltán közös estje

Mi a baj? Semmi!!! - Tóth Edu és Ceglédi Zoltán közös estje

Tóth Edu és Ceglédi Zoltán közös estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 1. kedd, 19:00

Ki tudjuk-e nevetni a politikát? Tóth Edu naiv életöröme, vagy Ceglédi Zoltán dörzsölt cinizmusa a megfelelő hozzáállás, ha olimpiai vágyálmokról, drogfüggő nyugdíjasokról, pimasz népbutításról, országos lefedettségű birkaképzésről vagy vasárnapi boltbezárásokról vitázunk? Hogyan rontjuk el a nagymosást a saját fürdőszobánkban, és négyévente, a választásokon? Egyáltalán, ki az a Csepreghy Nándor? Érdemes-e birtokában lenni ilyen információnak? (mármint hogy ki is az a Csepreghy Nándor)

Az est szereplői veszélyes emberkísérletbe vágva megpróbálnak közös ügyeinkről őszintén, de szórakoztatóan beszélni. Egyikük kicsit dadog, a másik nagyon nem akar ellenzéki összefogást, szóval rengeteg baj van velük, de azért tekintsék meg őket, nem ez lesz életük legvidámabb estéje, de ha a fellőpőkön múlik, a top 3-ban benne lesz!

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Ajánló


Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!