Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


MET Summer 2018: Csajkovszkij: Anyegin (2007)

MET Summer 2018: Csajkovszkij: Anyegin (2007)

Csajkovszkij: Anyegin
Nyári válogatás a New York-i Metropolitan Operából, 172 perc, 2014
eredeti nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 15. vasárnap, 18:00

Rendező: Robert Carsen

Vezényel: Valerij Gergijev
Díszlet és jelmez: Michael Levine
Fény: Jean Kalman
Koreográfus: Serge Bennathan

Szereplők: Renée Fleming (Tatjána), Ramón Vargas (Lenszkij), Dmitrij Hvorosztovszkij (Anyegin), Szergej Alekszaskin (Gremin herceg)

Renée Fleming zenei és drámai értelemben is kitűnő Tatjánaként, aki beleszeret a költőbe, Anyeginbe. Az ő szerepét a néhai Dmitrij Hvorosztovszkij alakítja elsöprően. Varázslatos hangjuk és a kettőjük közti szenvedély az opera szívszorító záró jelenetében csúcsosodik ki. Csajkovszkij magával ragadó zenéjét Valerij Gergijev vezényli az örök emléket nyújtó előadásban.

Ajánlatunk


Pörgős vígjáték, ami egy percre sem engedi elkalandozni a nézőt.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Ajánló


Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére…

A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!