Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


MET 2018/2019 Verdi: Aida

MET 2018/2019 Verdi: Aida

MET2018/2019 - Giuseppe Verdi: Aida
Operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából | Felújított előadás, 216 perc, 2018
olasz nyelven

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 26. vasárnap, 18:00

Rendező: Sonja Frisell

Vezényel: Nicola Luisotti
Díszlet: Gianni Quaranta
Jelmez: Dada Saligeri
Fény: Gil Wechsler
Szereposztás: Aida (Anna Netrebko), Amneris (Anita Rachvelishvili), Radamès (Aleksandrs Antonenko), Amonasro (Quinn Kelsey), The King (Ryan Speedo Green)

szereposztás: Aida (Anna Nyetrebko), Amneris (Anita Rachvelishvili), Radames (Aleksandrs Antonenko), Amonasro (Quinn Kelsey), Egyiptom királya (Ryan Speedo Green)

Élő előadás közvetítése: 2018. október 6. 19:00
Ismétlés: 2018. október 14. 18:00, 2018. december 28. 18:00

Verdi Aidája nemcsak a szerző életművében foglal el kitüntetett helyet, de a teljes operairodalom egyik legnépszerűbb remekművét is tisztelhetjük benne. A Metropolitan Opera közönsége is ragaszkodik hozzá: az Aida a színház második legtöbbet játszott darabja, a mostani szezon kezdetéig 1162 előadást ért meg. Sonja Frisell látványos, klasszikus rendezése 1988 óta szerepel a Met repertoárján, a HD közvetítések sorában is többször volt már látható – a hagyományos operajátszás hívei örömmel nézhetik meg újra. A mostani felújítás – ahogy az a Mettől elvárható – bővelkedik sztárénekesekben: Aidát Anna Netrebko énekli, aki tavaly nyáron, Salzburgban találkozott először a szereppel – alakítását egyöntetű szakmai és közönségsiker övezte. Partnerét, Radamest a közelmúltban Budapesten is fellépett Aleksandrs Antonenko formálja meg, Amenris szerepében pedig napjaink egyik vezető mezzoszopránja, Anita Rahvelisvili lép föl. A Met-közvetítésekből már jól ismert Nicola Luisotti vezénylése a hamisítatlan olasz stílus és temperamentum garanciája.

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!