Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


MET 2017/2018 Puccini: Tosca

MET 2017/2018 Puccini: Tosca

Operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából | Új előadás, 173 perc, 2018

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 20. vasárnap, 18:00

Rendező: Sir David McVicar

Vezényel: Andris Nelsons
Díszlet és jelmez: John Macfarlane
Fény: David Finn
Koreográfia: Leah Hausman
Szereposztás: Kristine Opolais (Tosca), Vittorio Grigolo (Cavaradossi), Bryn Terfel (Scarpia), Patrick Carfizzi (Sekrestyés)

A Tosca nem csak a világ operaszínpadainak, de a Metropolitannek is az egyik legtöbbször játszott darabja: az évad kezdetéig 950 alkalommal tűzték műsorra a Lincoln Centerben és elődjében. Az izgalmas, krimielemeket sem nélkülöző cselekményhez szorosan hozzátapad Róma városának topográfiája – a turisták előszeretettel keresik fel az opera eredeti helyszíneit, a Sant’Andrea della Valle templomot, a Farnese-palotát és az Angyalvárat, hogy újra és újra átélhessék Floria Tosca, Mario Cavaradossi és Scarpia báró szerelmi háromszögének történetét. A Met Tosca-előadásai hosszú időn át elválaszthatatlanok voltak Franco Zeffirelli pompás, élethű díszleteitől; a HD adások nézői az elmúlt években egy jóval modernebb (és épp ezért megosztóbb) változattal ismerkedhettek meg Luc Bondy rendezésében. A most látható új produkciót Sir David McVicar rendezi, főszerepeiben pedig napjaink kiválóságai: Kristīne Opolais, Vittorio Grigolo és Bryn Terfel láthatók. Az előadást Andris Nelsons vezényli.

Az előadás hossza 2 szünettel értendő.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!