Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Meséről mesére: Petőfi Sándor János vitéz

Meséről mesére: Petőfi Sándor János vitéz

Meséről mesére
Családi délután zenével, tánccal, kézi ügyeskedéssel, ahol alkalmanként egy-egy ismert mesét játszunk el a gyerekek szereplésével, a felnőttek biztatása mellett.
Honlapunkon, az aktuális program címe alatt megtalálod az eredeti meséket, ha van kedved, olvasd el, és válaszd ki előre kedvenc szereplődet!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 17. szombat, 16:00

Petőfi Sándor: János vitéz
Ki volt János vitéz? Hogy lett az árva fiúból Tündérország királya? Hogyan kapta vissza szeretett Iluskáját? Kukorica Jancsi hihetetlen kalandokkal teli utazása, ahol rablókkal, óriásokkal csatázik, megmenti a francia király lányát, legyőzi a sárkányt… Légy részese Te is az utazásnak, ez a sok szerep mind rád vár!

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!