Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Melodikaleidoszkóp

Melodikaleidoszkóp

Mi köze Mozartnak a tangóhoz, Bachnak a jazzhez, Bartóknak a flamenco-hoz vagy az operának a reggaehez? Klasszikusok újrahangolva, különböző stílusokban feldolgozva, egyedi hangszerelésben, három kiváló zenész előadásában. 

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 16. szerda, 20:30

A Melodika Project interaktív koncertjén klasszikus szerzők közismert darabjai hangzanak el rendhagyó formában, más zenei stílusokkal összekapcsolva. A koncerten a közönség is aktívan részt vehet egyes darabok előadásában. És még arra is fény derül, hogy mi az a “boomwhacker"

A Melodika Project tagjai:
Antal Gábor- melodika/zongora
Csernus Katalin- gitár
Pödör Bálint - ütőhangszerek

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!