Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


MASSENET: HAMUPIPŐKE / Met – Fesztivál Színház

MASSENET: HAMUPIPŐKE / Met – Fesztivál Színház

Operaritkaság zárja a Metropolitan-közvetítések sorát a 2017/18-as évadban: a Manon és Werther című operáiról ismert Massenet meseoperája a New York-i operaház történetében először kerül színre.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 28. szombat, 18:55

A produkciót a londoni Royal Opera House mutatta be részben ezzel a szereposztással 2011-ben - Laurent Pelly mesekönyvszerű rendezésének zenei megvalósításáért ezúttal is az a Bertrand de Billy felel, aki a londoni előadásból készült DVD-felvételen is vezényel. A címszerepet a Met egyik vezető szopránja, Joyce DiDonato alakítja, akinek a londoni bemutatón nyújtott teljesítményét a New York Times kritikusa ezekkel a szavakkal foglalta össze: hangja ragyogó, szerepformálása végig elbűvölő. A mesebeli Herceg alakját a nadrágszerepek világhírű specialistája, Alice Coote brit mezzoszoprán kelti életre, Tündérként a hangjával sztratoszférai magasságokat játszi könnyedséggel bejáró Kathleen Kim koloratúrszoprán lép színpadra. Stephanie Blythe szintén szorosan kötődik a Metropolitan Operához: 1995 óta minden évadban szerepet kap, nem is akármilyeneket - ezúttal Hamupipőke mostohaanyját alakítja. Pandolfe-ként a francia operarepertoár egyik kiváló ismerőjét és elhivatott tolmácsolóját, Laurent Naourit láthatjuk és hallhatjuk.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!