Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Markus Stockhausen és a QUADRIVIUM / CAFe 2017

Markus Stockhausen és a QUADRIVIUM / CAFe 2017

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 12. csütörtök, 19:30

Közreműködik: Markus Stockhausen – trombita, Jörg Brinkmann – cselló, Angelo Comisso – zongora, Christian Thomé – dobok

 

Stockhausen és Comisso európai klasszikus zenében gyökerező kompozíciói harmonikus szintézist alkotnak az improvizáció művészetével: hol könnyedek, hol játékosak, hol kifejezők és érzelmesek, és ha kell, nem hiányzik belőlük a humor sem. Az előadók, Stockhausen, Brinkmann, Comisso és Thomé virtuóz zenészek, akik izgalmas eszközökkel tágítják ki a hangszeres játék lehetőségeit.

A koncerten a legendás trombitaművész és formációja legújabb lemezét mutatja be. Elektronikus hangzásokkal is gazdagított zenéjük közel áll a jazzhez, de egyaránt képes lenyűgözni a klasszikus vagy épp a kortárs zene iránt fogékony közönséget.

A Quadrivium története 2003-ig nyúlik vissza: Markus Stockhausen és Angelo Comisso ekkor adta első közös koncertjét. 2004-ben Christian Thoméval, az érzékeny ütőssel egészültek ki trióvá, mellyel számos nagy sikerű lemezt adtak közre. Jörg Brinkmann 2015-ben csatlakozott a csapathoz, hivatalosan itt indult a négyfős együttes időszámítása, ekkortól használják a Quadrivium nevet.

A Zeneakadémiával közös program.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Győrben ünnepel a legendás gitáros, Michael Schenker!

Ajánló


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!