Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Marica grófnő – nagyoperett

Marica grófnő – nagyoperett

Kálmán Imre: Marica grófnő
nagyoperett
a Magyar Zenés Színház, a Dáma Díva Bt. és az Agria Játékok közös produkciója
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 21. szombat, 21:00

Július 21. szombat 21 óra (esőnap: júl. 22., 23.)
Eger, Líceum-udvar
Jegyár: 3500 Ft


A Marica grófnő, Kálmán Imre legizgalmasabb és legkedveltebb műve, önmaguk hazugságainak hálójában vergődő szerelmesekről szól.
Gróf Szapáry Wittemberg Péter nem jegyzi el a számára kijelölt ismeretlen menyasszonyt, ezért vagyonából kitagadják, és álnéven dolgozik tovább volt birtokán. Az új tulajdonos, Marica grófnő a kérők elől ide menekül, de meg nem tartott eljegyzése szégyenét is itt szeretné elfelejteni. A tiszttartóval a feszültségek ellenére is első látásra megtetszenek egymásnak, ám a szegény férfi és a gazdag grófkisasszony csak sok félreértésből fakadó bonyodalom után lehetnek egymáséi.

Ajánlatunk


Győrben ünnepel a legendás gitáros, Michael Schenker!

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!