Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


MAO: George Gershwin – Porgy és Bess

MAO: George Gershwin – Porgy és Bess

Közreműködik: Modern Art Orchestra, Fekete-Kovács Kornél - trombita. Vezényel: Dinyés Dániel

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 30. vasárnap, 19:30

A MAO ezúttal Miles Davis és Gil Evans, a legendás szerzőpáros Porgy and Bess című albumát kelti életre. Az eredeti felvételt, George Gershwin operájának átiratát, a jazztörténet méltán említi a szerzőpáros legjobban sikerült alkotásai között. A lemez a  megjelenése óta rendkívüli ismertségre tett szert, az alkotópáros egyik legkeresettebb szerzeménye - az albumon hallható az azóta több, mint huszonötezer átiratból imert Summertime, valamint az olyan neves művészeket, mint Ella Fitzgeraldot és Louis Armstrongot, vagy Barbra Streisandot is megindító Bess, You Is My Woman Now. Az esten a teljes anyagot eredeti hangszerelésben mutatja be a Modern Art Orchestra.

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!