Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


MAJKA & CURTIS LIVE - Aréna koncert

MAJKA & CURTIS LIVE - Aréna koncert

Számtalan telt házas klubkoncert és megannyi nagyszínpados fesztivál fellépést követően MAJKA és CURTIS 2018-ban először az Arénában!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 17. szombat, 20:00

A képernyőn 15 éve megismert Majka mára a magyar televíziózás egyik legnépszerűbb figurája. Zenei karrierjét is a kezdetektől építve szókimondó szövegeivel és őszinte stílusával robbant be a rap világába. Olyan híres rap és RnB előadókkal készített közös lemezeket, mint Dopeman, Pápai Joci, vagy Tyson. Curtisszel készített nagy sikerű, Fonogram-díjas "Belehalok" című dal évek óta a rádiók kedvence, a YouTube-on is közel 50 milliós nézettséggel büszkélkedhet. 

 

Bátran kijelenthetjük, hogy Majka és Curtis duója megérett egy igazi Arénás koncertre, ahol sok ezer ember előtt, soha nem látott csomagolásban adják majd elő az olyan híres számaikat, mint az Elvitted a szívemet, Magyar vagyok vagy a Csak te létezel. 

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!