Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Ma este megbukunk .
7

Ma este megbukunk .

Akárcsak a nagysikerű Függöny fel!-ben, a Ma este megbukunk előadásban is egy amatőr színtársulat kísérel meg bemutatni egy darabot – ezúttal egy klasszikus angol krimit – ám az este katasztrófába torkollik. Murphy törvényeit követve: ami elromolhat, az el is romlik, ami összeomolhat, az össze is omlik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 30. szombat, 19:00

Magyarországon egyedülálló módon replika előadásban látható egy semmihez sem hasonlítható vígjáték, mely elnyerte a britek szívét és minden rangos színházi díjat is. Az előadás keletkezéséről igy ir Puskás Tamás, a Centrál Színház igazgatója: "Tavaly szeptemberben Londonban jártam, ahol megnéztem a frissen bemutatott The Play That Goes Wrong című darabot. Nem tudok visszaemlékezni, mikor láttam utoljára ennyire vicces, szórakoztató előadást. Elhatároztam: bemutatjuk a Centrál Színházban, méghozzá az eredeti stáb állítja nálunk is színpadra.Közel egy évig dolgoztunk azon, hogy elhozzuk Önöknek Magyarországra ezt a darabot, ami időközben a Ma este megbukunk címet kapta a keresztségben."

  
Az előadás rendezője, Mark Bell már június elején elkezdte a munkát a társulat nyolc tagjával, akik szeptember végéig artista- és bohócképzésen vesznek részt. Mr. Bell munkamódszere egyedülálló, színészileg elképesztően nagy kihívás, igazi művészi vérátömlesztés.

Színészek:

Ágoston Katalin, Botos Éva, Cserna Antal, Janicsek Péter, Katona László, Mészáros András, Rada Bálint, Schmied Zoltán

Alkotók:

Szerzők: Henry Lewis, Jonathan Sayer, Henry Shields
Fordította: Baráthy György
Rendező: Mark Bell


 

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!