Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Lelki Fröccs-Kepes Andrással-Boldogan élünk, míg meg nem halunk?

Lelki Fröccs-Kepes Andrással-Boldogan élünk, míg meg nem halunk?

Kepes András: Boldogan élünk, míg meg nem halunk?
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 9. péntek, 18:00

Kepes Andrásnak – három házassággal a háta mögött, hat gyerekkel és unokákkal körülvéve – elég komoly tapasztalatai vannak a családi élet terén. A vetítéssel színesített előadásban – saját családtörténeteire és tudományos ismereteire is támaszkodva – olyan témák kerülnek szóba, mint a házasság és a boldogság kapcsolata, hogy miért nehéz hűségesnek lenni, miért vagyunk féltékenyek, miért szórakoztató a kamaszkor, illetve, hogy az ágyban vagy az agyban dőlnek-e el a nemi szerepek?
Kepes külföldi példákon is bemutatja, hogyan közelítenek ezekhez a kérdésekhez az idegen kultúrák.
Jegyár: 1500 Ft
Fotó: Falus Kriszta

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!