Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


L'art pour l'art - Halványlila gőz

L'art pour l'art - Halványlila gőz

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 19. vasárnap, 19:00

Az immár 31 éve fennálló Társulat ezúttal is mindent megtesz annak érdekében, hogy a nézők nevetőizmai egy percig se pihenjenek. 

 
A Halványlila gőz a L’art pour l’art társulat legújabb színházi estje. Mindenkit szeretettel invitál egy felhőtlen szórakozást ígérő estére a L’art pour l’art Társulat: Dolák-Saly Róbert, Laár András, Pethő Zsolt és Szászi Móni.  
 
“Megszületett az új műsorunk címe! Sokáig halványlila gőzünk sem volt, hogy milyen címet adjunk a legújabb őrületes, műsorunknak, aztán a probléma megoldotta saját magát, így lett az új estünk címe: Halványlila gőz.”

Ajánlatunk


zenés party két részben

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!