Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


KRISECCO FESZT - Fábián Juli & Zoohacker

KRISECCO FESZT - Fábián Juli & Zoohacker

A Fábián Juli & Zoohacker formációt 2011-ben alapította a két különböző műfajból érkező zenész: a korábban jazz-énekesnőként jegyzett Fábián Juli és a szárnyait elektronikus produkciókban bontogató billentyűs-producer Palásti Kovács Zoltán alias Zoohacker. A közös hang megtalálása azonban nem jelentett gondot: a friss szerzőpáros első saját szerzeményei már tartalmazták a stílusukat azóta is…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A számok különlegességét az adja, hogy egyrészt a hagyományos zenei műfajok mellett szinte az összes modern irányzat teret kap bennük, másrészt a régebbi stílusjegyek újraértelmeződnek a mai modern felfogás és az elektronikus hangszerelés által – mindennek eredménye pedig igazi minőségi popzene.
A zenekar 2011-es debütálása óta folyamatosan jelen van a hazai rádiók és a MAHASZ slágerlistáin, játszott a legendás Stereo MC’s előzenekaraként, és a 2012-es hazai Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe is bekerült ‘Like a Child’ c. számával – ez a dal hozta el végül az országos ismertséget.

A zenekar ‘Liberation’ c. dala 2011-ben a Jazzy Jazz Dalverseny 2. helyezettje lett. Azóta minden évben újabb és újabb slágereket jelentetnek meg, amelyek közül a 2013 végén megjelent ’SoulCords’ és a 2014- es ’Shine’ egyaránt hamar felkerültek a rádiók játszási listáira. Utóbbi dal különlegessége, hogy a Talamba felkérésére született, az ütőegyüttes Művészetek Palotája-beli koncertjének apropóján.

A csapat 2015-ben jelentette meg debütáló albumát ’Shine’ címmel, melyet egy telt házas lemezbemutató koncert követett az Akvárium klubban. Ezt követően 2015 folyamán a zenekar népszerűsége tovább nőtt: több mint ezer embert vonzott a csapat Kobuci kertben megrendezett nyári koncertje, és az őszi Jazzy Fesztiválon is óriási érdeklődés övezte a fellépésüket. ’Nothing to lose, my dear’ című daluk tavaly ősszel debütált, és szinte azonnal a slágerlisták legjobbjai közé került.

A 2015-ös év végét a zenekar már dupla Akvárium koncerttel zárta, 2016-ban pedig valódi történelmet írt: eddig soha nem látott gyorsasággal kapkodták el a jegyeket a Müpa hangversenytermében megrendezett MR2 Szimfonikkal közös Fábián Juli & Zoohacker koncertre – mindössze három hét alatt minden jegy elkelt.

A zenekar tagjai:

Fábián Juli - ének
Palásti Kovács Zoltán "Zoohacker" - billentyű
Udvarhelyi Gábor - gitár
Premecz Mátyás - billentyű
Gábor Andor - ütősök
Bata István - basszusgitár
Delov Jávor - dob


Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!