Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Közöd? Avagy esik épp az alma a fájáról
9

Közöd? Avagy esik épp az alma a fájáról

Közöd? Avagy esik épp az alma a fájáról
KOMPLEX SZÍNHÁZI NEVELÉSI ELŐADÁS,
NYILVÁNOS ALKALOM, FELNŐTT RÉSZTVEVŐKNEK

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 9. péntek, 18:00

A Nyitott Kör és a Tünet Együttes színházi nevelési programjában 2017. január 26. és április 6. között 30 középiskolai osztály vett részt, gondolkodott és játszott a felnőtté érés, felnőtt lét kusza érzésvilágával, fizikai-színházi és drámapedagógiai módszerekkel.

Május 9-én 18.00 órától, az évadban egyetlen alkalommal felnőtt résztvevők számára is lehetőséget teremtünk a részvételre a MagNet Közösségi Házban.

Jakab az érettségit követő reggel családfájának tövében ébred. Úgy tűnik, megérett. És most, hogyan tovább? Mit kezdjen a vállaira nehezedő puttonnyal, amit szülei, nagyszülei, és távolabbi ősei csomagoltak számára? Égessen el mindent, ami benne van, vagy fogadja el változtatás nélkül, amit otthonról hozott? Dönthet-e erről egyáltalán, vagy meg van határozva a sorsa?

A Nyitott Kör és a Tünet Együttes koprodukciójában készült komplex színházi nevelési előadás, a Közöd? Avagy esik épp az alma a fájáról a felnőtté válás és a szülőkről való leszakadás és függetlenedés problematikáját járja körül, 180 percben, a drámapedagógia és a fizikai színház eszközeivel.

Az előadást Szabó Réka és Valcz Péter rendezésben, Bakonyvári Krisztina, Czakó Máté, Császár Réka, Gábri Nikolett, Kroó Balázs és Márton Gábor Csaba szereplésével mutatják be. További közreműködők Jozifek Zsófia, Meszlényi-Bodnár Zoltán, Darvas Bence, Nyárai András, Lohár Antal, Szűcs Edit, valamint a MOME látványtervező szakos hallgatói.

Az előadás létrejöttét és megvalósítását az EGT Alapok, valamint az NKA támogatása tette lehetővé.

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!