Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


...közben...

...közben...

…közben…
(az RS9 Színház BEMUTATÓ előadása)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 23. kedd, 19:00

„az élet egy keskeny járdacsík a szakadék felett”
Virginia Woolf

Virginia Woolf Felvonások között c. művének és Tandori Dezső fordításának felhasználásával A színtársulat előadásra készül, a rendezőnő Miss La Trobe a haját tépi, a közönség elsősorban a szünetet várja, hogy teázhasson és szendvicseket ehessen. A színészek nem találják a jelmezeiket, majd mikor szerepüket eljátszották, akkor a levetett jelmezüket eldobálják, a rendezőnő őrjöngve káromkodik.

Az előadás, melyre a színtársulat készül Anglia történelmét próbálja bemutatni, a Canterbury –be tartó zarándokokat, Erzsébet királynőt, magát Angliát is megszemélyesitik, az Időt, Viktória királynő korát és a jelenkort, miközben bombázó repülőgépek jelennek meg az égen, Anglia számára is elkezdődik a második világháború.

…közben... széthullik minden

Ajánlatunk


zenés party két részben

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!