Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Kőszív

Kőszív

Markó Róbert: A kőszív

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 18. csütörtök, 11:00

Volt egyszer egy szegény cigányember, Szénégető Péter. Nagy ínségben éltek a feleségével és a gyermekeikkel. Egy nap Péter elindult és gazdagságért, palotáért, pénzért elcseréli a szívét kőszívre. De a kőszív hideg és már nem a családjáért dobog.
Az előadás Lakatos János cigány népmeséjének és Hauff meséjének összeszövéséből jön létre. Egy szép történet arról, hogy az igazi érték ott belül lakik valahol, a szívünk táján.

Élő zene: Rokodál zenekar
Látványtervező: Szőts Orsi
Szcenika: L. Deák Réka

Játsszák:
Czumbil Emőke, Czumbil Örs, Soós Emőke, Biró Gyula, Balázs Csongor

Rendező: Csortán Zsóka

Ajánlott életkor: 4 – 8 éves korig

Bemutató időpontja: 2017. április 29.
Helye: Ibsen Stúdiószínház

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Ajánló


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!