Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Kobayashi és a MÁV Zenekar

Kobayashi és a MÁV Zenekar

MÁV Szimfonikus Zenekar

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 3. csütörtök, 19:00

Glinka: Ruszlán és Ludmilla – nyitány
Rahmanyinov: 2. (c-moll) zongoraverseny, op. 18
Stravinsky: Tűzmadár-szvit

Kaneko Miyuji (zongora) MÁV Szimfonikus Zenekar Vezényel: Kobajasi Kenicsiro

Kobajashi Kenicsiro 1974 óta töretlenül népszerű hazánkban. Karrierje azzal kezdődött, hogy megnyerte a Magyar Televízió első Nemzetközi Karmesterversenyét, s e verseny kapcsán került kapcsolatba a MÁV Szimfonikus Zenekarral, amelynek tiszteletbeli vendégkarmestere. Az est zongoraszólistája – teljes nevén Kaneko Miyuji Attila – japán apa és magyar anya gyermeke, tanulmányait Budapesten végezte és mindig szívesen tér ide vissza. Kobajashi vezényletével játszott a Londoni Filharmonikusokkal, Kocsis Zoltán pálcája alatt a Nemzeti Filharmonikusokkal, de volt már a MÁV Szimfonikusok szólistája is. Szergej Rahmanyinov három zongoraversenyt komponált, mindegyik hatalmas feladat a szólista számára, közülük a legnépszerűbb 2. (c-moll) zongoraverseny hangzik el Kaneko Miyuji és MÁV Szimfonikusok előadásában. A koncertet Stravinsky színgazdag, gyönyörű dallamokban, de drámai pillanatokban is bővelkedő Tűzmadár-szvitje zárja.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!