Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


KIVÁLASZTOTT SZEREP | ZENÉS DRÁMA KARDOS M. ZSÖTE VERSEI ALAPJÁN

KIVÁLASZTOTT SZEREP | ZENÉS DRÁMA KARDOS M. ZSÖTE VERSEI ALAPJÁN

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 27. péntek, 19:00

A verseket előadja: Víg Orsolya
Gitáron kíséri : Szinay Balázs
Zenét szerezte: Szinay Balázs

 

60 percben és 4 verses-zenés blokkban, rövid történetbe ágyazott kísérletet Kardos M. Zsöte költészetének bemutatására.

Élő, aktuális, emberi, mély költészet a mindennapokról, az emberi kapcsolatokról, a szerelemről, élve a költői lehetőségek klasszikus és modern eszköztárával.
A szövegezés gazdagsága, igényes kidolgozása sajátos esztétikai élményt nyújtva kalauzol a múlt, a jelen, vagy a jövő dimenzióiba. Az üzenet őszinte, mellőzve az öncélú költészet bárminemű ízét: az emberről és az emberi lét legfontosabb kérdéseiről szól.
Az összeállítás Kardos M. Zsöte: Visszatérés az édenbe címen megjelent kötetéből kiemelt vers alapján a Kiválasztott szerep címet kapta, hiszen milyen mottó is jellemezné jobban hétköznapjainkat és a minket körbeölelő világban való bolyongásunkat, mint a címadó szerzemény záró sora: „…Téged keres a Hang, kiválasztani szerepedet.”

Ajánlatunk


Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Ajánló


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!