Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Kiss Márton: Waiting for HÍRÓZ - Scallabouche Theatre
2

Kiss Márton: Waiting for HÍRÓZ - Scallabouche Theatre

A Scallabouche társulat február 11-én a Jurányi Inkubátorház Kamaratermében mutatja be Waiting for HÍRÓZ c. új előadását Alexis Latham rendezésében.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 27. csütörtök, 20:30

Az alkotók a próbák során a már jól megszokott improvizációs technikát használják, de ezúttal Kiss Márton színházi szerző is (Angéla evangéliuma, Csöngő, Broadway felett az ég stb.) együtt dolgozik a társulattal.

A történet egy budapesti lakásban játszódik, két idősíkban: 1935-ben és 2017-ben. A polgári lakás három különböző helyszíne az, ami jelentősen meghatározza a történéseket, befolyásolva a karakterek lelkiállapotát: a nappali a reprezentáció, a hálószoba az intimitás, míg a konyha a titkok, egymás kibeszélésének színhelye.

A valós történelmi háttér csak időkeretet ad, maga a cselekmény egy család életének egy estéjéről szól. A családtagok és hozzátarozóik egymás közötti viszonyai kerülnek fókuszba, kutatva és felmutatva a hasonlóságokat a különböző vagy éppenséggel félelmetesen egymásra vetülő két korszak között.

Szereplők: Balsai Móni, Chován Gábor, Elek Ferenc, Messaoudi Emina eh., Szalontay Tünde, Szántó Balázs eh.

Dramaturg: Garai Judit
Látvány: Ondraschek Péter
Produkciós vezető: Sáfrány Eszter
Rendezőasszisztens: Stefán Gréta

Rendező: Alexis Latham

Támogatók: NKA, Füge Produkció

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!