Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


KB35 Inárcs: Tasnádi István: Titanic vízirevü

KB35 Inárcs: Tasnádi István: Titanic vízirevü

A Titanic vízirevü Tasnádi István azonos című drámáját viszi színre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 29. szombat, 19:00

Ahogy az a társulat életében már többször megesett, az előadás fő témája a vidékiség, az a kisszerű lét, melyből kitörni vágynak a szereplők, és amely nemcsak e sajátos társadalmi közeg, hanem az országos méretűvé duzzadt megrekedtség-érzet erőteljes kifejezője.

Játsszák: Bálint Anett, Bálint Petra, Boda Anna, Boda Tibor, Fodor Éva, Gál Zsófia, Kiss Nóra, Kovács Anna, Kovács Zoltán, Malik Gábor, Ordasi Gábor, Presenszki Gábor, Presenszki Péter, Szivák-Tóth Viktor, Talapka Gergő
Zene: Illés Csaba – harmonika, Illés Árpád – gitár, Kovács Ákos – basszusgitár, Fodor Katalin - cajon

Asszisztens: Kovácsné Lapu Mária, Kovács Zoltán

Rendezte: Szivák-Tóth Viktor

„Öröm egy olyan jó szellemű, tehetséges és alkotó energiákkal tele társulatot látni, mint a KB35.”
Koltai Tamás, színikritikus

„Csodálom és egyben értem, hogy a »szakma« miért nem csapott le rájuk.”
Mohácsi János, rendező

„A KB35 nagyszerű előadásának különös hitelességet ad, hogy felvállaltan nem professzionális színészek játsszák, hanem tanárok, könyvelők, adóellenőrök.”
Tasnádi István, író

„KB35 ...mert megérdemlem...mert szeretem Cindy popóját. A TIKK-ben is olyan csinos? ...mert jó dolog látni, hogy hétköznapi emberek, a barátaim színjátszókból nagyszerű színészekké váltak.”
Kurta Gábor, gépkocsivezető

A társulat közösségi színházként működik. A tagok között található igazgatásszervező, makrogazdasági elemző, drámapedagógus, képanimátor, idegenvezető, középiskolai tanár, pszichológia szakos hallgató, pénzügyi és személyzeti ügyintéző önkormányzatnál, végrehajtási ügyintéző, bírósági fogalmazó, csecsemő- és kisgyermekgondozó.
Vannak, akik már óvodába is együtt jártak és vannak, akik soha nem laktak ugyanazon a településen. Vidékiek és városiak. Központjuk Inárcs: kb. 35 km-re Budapesttől.

A színházat közösségi térnek tekintik, ahol előny a nézőpontok sokasága, az alkotást szabadnak: függetlennek és mindenki számára nyitottnak.

 

 

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!