Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


kattogas@por.no
6

kattogas@por.no

A Férfi egész nap dolgozott. Minden rendben. Szereti a Nőt, csak fáj a feje. De minden rendben. Nincs kedve az intimitáshoz. Csak egy kis nyugalomra vágyik. Megvárja, míg elcsendesedik a ház. Minden rendben. Reggelig nézi a pornót, majd kávéval fogadja a Nőt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 27. szombat, 19:30

Minden rendben?

Philip Zimbardo egy TED előadás során beszél arról, hogy manapság a párkapcsolati problémákkal élő fiatal férfiaknak nem kapcsolataikban, hanem magukban kell keresni a problémát. Vajon hányan ismerik be, hogy pornófüggővé váltak? Vajon hányan csúsznak el azon a ponton, amikor a kezdeti kíváncsiság napi igénnyé, kattogássá válik?

Simon Lajeunesse kanadai tudós megállapította, hogy a legtöbb 10 éves fiú már elkezd pornó után kutatni. Mikor ezután a felismerés után kutatni akarta a pornófüggőséget, nem tudott felállítani egy kontroll csoportot egyetemista fiúkból, mert nem volt senki, akik ne használna pornót.

A pornó leginkább a Coolidge hatásra épít, amire a biológusok az 1950-es évek elején figyeltek fel. A hímnemű állatok nem igazán szeretnek huzamosabb ideig ugyanazzal a nősténnyel párosodni. A férfiak libidója jelentősen megnő, ha partnert cserélnek – pontosabban az agy vágyközpontja serkenti a dopamin nevű boldogsághormon termelését a szervezetükben.

Ezek a jelenlegi tudományos adatok.

De hol van az ember? Mit jelentenek ezek a jelenségek a mindennapokban? Mi történik egy párkapcsolattal és milyen együtt élni egy pornófüggővel?

Mi merünk beszélni róla!
 

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!