Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Jézus Krisztus Szupersztár - Budapest

Jézus Krisztus Szupersztár - Budapest

Jézus Krisztus Szupersztár az Arénában!

2017-ben Budapesten csak egy alkalommal!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 15. vasárnap, 19:30

Október 15-én egy nagy szabású előadás keretén belül láthatják a nézők Budapesten Andrew Lloyd Webber klasszikus művét, a Jézus Krisztus Szupersztárt. Az darabot óriási sikerrel játszotta a Madách Színház az elmúlt évek során. A fergeteges Webber rockopera egyetlen alkalommal kerül bemutatásra a Papp László Budapest Sportarénában.

 

Amikor Andrew Lloyd Webbert és Tim Rice-ot megkérdezték londoni bemutatójuk előtt, miért választották Jézus történetét alkotásuk tárgyául, válaszuk rövid volt: azért, mert nagyszerű sztori. A rockopera premierje 1970-ben volt a Palace Theatre-ban, majd London után a világ szinte valamennyi országában bemutatták. A műből készült musicalfilm világsikert aratott és Oscar-díjra is jelölték. A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja Magyarországra csaknem huszonöt év után tért vissza 2010-ben, amikor a Madách Színház hármas szereposztásban tűzte műsorára a világhírű rockoperát. Az előadás modern és látványos köntösben mutatja be a bibliai történetet, melynek főhőse nem csak a címszereplő Jézus, hanem egyenrangú társa Júdás is.

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!