Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Jazzy Live | Karosi Júlia Quartet, vendég: Borbély Mihály

Jazzy Live | Karosi Júlia Quartet, vendég: Borbély Mihály

Karosi Júlia együttese ezúttal Borbély Mihály szaxofonossal, a hazai jazzélet egyik legjelentősebb zenészével lép az Opus Jazz Klub színpadára. A koncerten az énekesnő legújabb saját szerzeményei csendülnek fel, valamint néhány ismert Gershwin-dal Fenyvesi Márton izgalmas hangszerelésében. A Gershwin-daloknak az is aktualitást ad, hogy 2018-ban ünnepeljük a nagyszerű zeneszerző születésének 120.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 8. csütörtök, 20:00

Karosi Júlia Hidden Roots című második lemeze a New York-i Dot Time Records kiadó gondozásában jelent meg, rajta elsősorban a fiatal jazzénekesnő saját szerzeményeivel, valamint néhány népdal-feldolgozással. A dinamikus zene magán viseli a magyar és a közép-európai zene ritmikai sokszínűségét. Maga a Hidden Roots (Rejtett gyökerek) cím is az énekesnő zenei identitására utal, amelyben a jazz hagyományai mellett kiemelt fontosságú a magyar népzene és Bartók Béla, valamint Kodály Zoltán életműve, ez a finoman összefonódó, kettős örökség. Ezt szőtte tovább legújabb, saját kompozícióival is, amelyek a február 8-i koncerten lesznek hallhatók. Az énekesnő zenei gyökereihez legalább ilyen erősen hozzátartoznak a kiemelkedő amerikai zenszerző, George Gershwin dalai is, ahogy ezt legutóbbi, igen sikeres Gershwin-produkciójával is fényesen bizonyította.

Közreműködik:

Karosi Júlia - ének
Tálas Áron - zongora
Bögöthy Ádám - nagybőgő
Varga Bendegúz - dob
vendég: Borbély Mihály - szaxofon, klarinét

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!