Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


JAZZY FESZTIVÁL     ELECTRO DELUXE

JAZZY FESZTIVÁL ELECTRO DELUXE

90.9 Jazzy Rádió bemutatja - Jazzy Fesztivál 2017

Az Electro Deluxe egy francia Nu Jazz formáció. 2001 óta muzsikálnak együtt, és zenéjükben több féle stílus keveredik, a soul, a funky, a swing, a hip-hop.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 13. péntek, 20:00

A hangszeresek közül kiemelném a basszusgitáros Jeremie Coke és a szaxofonos Thomas Faure játékát. Míg az amerikai frontember James Copley óriási showman, és egy pillanatra sem engedi el a közönség figyelmét. Zenéjükre a sokszínűség, és a hatalmas energia a jellemző, nem véletlenül tartják az egyik legfontosabb európai jazz produkciónak 2017-ben a Electro Deluxe-ot. Jazzy Fesztiválon való fellépésük, kétségtelenül az idei esztendő egyik legfontosabb jazz-eseménye.

 

Jazzy Fesztivál jegyvásárlás esetén a Jazzy 10 - afterparty belépő árából 37% kedvezményt adunk. https://www.jegy.hu/program/jazzy-10-afterparti-a-larusban-81819

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!