Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


j(A)zz!-Golnar & Mahan (A/IR/ET)

j(A)zz!-Golnar & Mahan (A/IR/ET)

A két iráni muzsikus, Golnar Shahyar és Mahan Mirarab 2011-ben Bécsben találkozott először, s attól fogva egymás elválaszthatatlan zenei partnereivé váltak.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 7. szerda, 20:00

Az iráni kultúra szerves része teljesen egyedi zenéjüknek, melyben a jazzt keleti folk motívumokkal, szokatlan időmértékű poliritmusokkal, afro-kubai zenével és más elemekkel ötvözik. A történetmesélésnek egy egészen új módját teremtették meg ezzel, melyben – az elsősorban fárszi nyelvű – dalszövegek és a kompozíciók kéz a kézben járnak egymással. Shahyar hangja – sokak szerint az egyik legerőteljesebb, amit valaha is hallottak – a törzsi kántálást a scat- illetve keleti tahrir-ornamentikájú énekléssel kombinálja, miközben Mirarab szinte hipnotizál kétnyakú gitárjának groove-os, ugyanakkor leheletfinom játékával. Szerzeményeivel és improvizációival a páros olyan erőteljes és egyedi hangzást teremt, amellyel gyakorlatilag újradefiniálja a világzene és a jazz paradigmáit. A határokat még szélesebbre tágítva fogtak össze a közelmúltban a sokoldalú és rendkívül erőteljes játékú Amir Wahba osztrák ütőhangszeressel, akivel a többnyelvű, multi-instrumentális és multikulturális Golnar & Mahan igazi kozmopolita együttessé vált.

Közreműködik:
Golnar Shahyar - ének, gitár, zongora, ütőhangszerek
Mahan Mirarab - gitár, fretless gitár, oud
Amir Wahba - ütőhangszerek

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

zenés játék két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!