Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


j(A)zz!-Christoph Pepe Auer: Songs I Like (A)

j(A)zz!-Christoph Pepe Auer: Songs I Like (A)

A szaxofonos, klarinétos és egyben a Session Work Records alapítója, Christoph Pepe Auer egyike az osztrák jazz legeredetibb tehetségeinek.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 4. szerda, 20:00

A rangos osztrák Hans-Koller-díjat két alkalommal is elnyert művész pályája kezdetétől fogva aktív tagja különböző zenekaroknak, projekteknek és művészi együttműködéseknek (Jazzwerkstatt Wien és Graz, Tonkünstler-Orchester Niederösterreich, Grazi Filharmonikusok). Auer szereti hangszereinek titkait és lehetőségeit a legkülönfélébb módokon felfedezni, klarinétja néha egész ritmusszekciót képes helyettesíteni a légzés és a billentyűk hangjainak segítségével, mindezt gyakran dúsítja elektronika is, de saját hangszereket is alkot, mint amilyen például a védjegyének számító „pepefon”.

Hét évnyi intenzív hazai és külföldi koncerttevékenység után Christoph Pepe Auer 2015-ben adott ki először lemezt saját neve alatt. A Songs I Like a művész játékos kreativitásának hiteles és igen személyes dokumentuma volt, gondos válogatás saját kompozícióiból és az őt régóta foglalkoztató ifjúkori zenei emlékek hangszereléseiből. A fúvós hangok mellé tekerőlant, harmonika és cselló izgalmas kombinációja társult – mindez a dobos és társ-producer Gregor Hilbe együttműködésével basszusklarinét-hangmintákból kialakított elektronikus alapokra helyezve. Közvetlenül megjelenése után a lemezt az eredeti felállással nagy sikerrel mutatták be az Opus Jazz Clubban. Christoph Pepe Auer sokoldalúságára mi sem jellemzőbb, hogy valamivel később ugyanezzel az anyaggal több nemzetközi fesztiválon is szólókoncertek keretében nyűgözte le hallgatóságát.

Az Opusban most fellépő kvartettben továbbra is meghatározó a társ-producer Gregor Hilbe, csellón a klubban már többször is megfordult Clemens Sainitzer, zongorán pedig  Mike Tiefenbacher játszik.

Közreműködik:

Christoph Pepe Auer - klarinét, szaxofon, pepephon
Clemens Sainitzer - cselló
Mike Tiefenbacher - zongora
Gregor Hilbe - dob, elektronika

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894”

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!